loading

MEGÚJULT DESIGN PRÉMIUM EXTRÁKKAL.
MINDEN AMIRE SZÜKSÉGE VAN - ÉS MÉG TÖBB!

 

Kifinomult, stílusos, és izgalmas vezetni – a Corsa a jóval drágább autók luxusának érzetét kínálja. Prémium anyagainak és funkcióinak köszönhetően belső tere messze a legjobb az osztályában.

Ennek ellenére a Corsa rendkívül kedvező áron kapható. Német műszaki újdonságok teszik a vezetését gazdaságossá, könnyebbé, biztonságosabbá és élvezetesebbé. Fejlett digitális opcióival gyorsan és egyszerűen csatlakozhatsz a közösségi hálózatokhoz.

Hamarosan érkezik hazánkba is a Corsa legújabb, 6. generációja, az új modell pedig nem csak dizájn terén lett igazán modern. A Corsa-F-ben mindent megtalál, amit egy korszerű, kompakt városi autóban keresni érdemes. Prémium innovációi, kényelmes belső tere és lenyűgözően sportos külseje biztosít arról, hogy egy útja sem lesz rossz ebben a járműben! Ha pedig a környezetvédelem és a megtakarítás is fontos az ön számára, akkor lehetősége nyílik teljesen elektromos változatot vásárolni belőle!

 

Jelentkezzen tesztevezetésre, vagy kérjen egyedi árajánlatot!

Tesztvezetésre jelentkezek

Árajánlatot kérek

Új Opel Corsa F  modell már 3.999.999 Ft-tól, vagy havi 40.078 Ft-tól

(Magánszemélyeknek, 84 hónapos futamidő és 30% önrész esetén)

*A kép csak illusztráció.

 Alapfelszereltség főbb elemei:

  • Automatikus vészfékezés városban
  • Fáradtságjelző
  • Aktív sávtartó
  • Sebességtartó intelligens sebességszabályozóval

Corsa konfigurátor

Corsa készlet

 

Tudjon meg mindent az Opel Corsáról!

A kibocsátás adatai jelenleg nem elérhetők.
A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. Az árak ajánlott bruttó fogyasztói árak és a készlet erejéig érvényesek. Az akció 2019.12.31-ig érvényes. Az Opel Southeast Europe Kft. és az Opel C-Mobil fenntartják a jogot az ajánlatok megváltoztatására, illetve visszavonására. Részletek és konkrét árajánlatok az Opel C-Mobilnál. Az Onstar-szolgáltatás opcionális felszereltség, melynek technikai és használati feltételeiről az opel.hu/onstar honlapon tájékozódhat. A megjelölt üzemanyag-gazdaságossági adatok csupán tájékoztatási célt szolgálnak. A gépkocsi üzemanyag-gazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további tényezők (pl. forgalmi, út-, és időjárási körülmények, a gépkocsi egyedi felszereltsége, terhelése, állapota, a gumiabroncsok, az üzemanyag minősége, a klímaberendezés használata vagy a karbantartás gyakorisága) is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyag fogyasztásában és CO2-kibocsátásában. Az Opel emiatt a megadott tájékoztató adatok és a tényleges fogyasztás közötti eltérésből eredő felelősségét kizárja.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
promo 
Ugrás az oldal tetejére