loading
Leendő használt Opel vásárlók részére, a tulajdonos jelenlétében történő műszaki ellenőrzés. A használtautó-kereskedelem bizalmi kérdés. Egy több éves Opel Astra, Opel Corsa vagy Opel Meriva múltja rengeteg olyan dolgot rejthet, amelyet a gyanútlan vásárló nem tud leellenőrizni. Lehetséges, hogy taxi volt Isztambulban, de az is, hogy öt évig állt egy svájci garázsban. Éppen ezért, ha úgy dönt, hogy egy használt Opel mellett teszi le a voksát, mindenképpen megbízható helyről vásároljon! Olyan kereskedői hálózatot válasszon, amelynek a múltja és a mérete is biztosíték az autó minőségére. 

 

Az Opel használt autókat is forgalmazó hálózata pontosan ilyen. A márkaszervizeinkben igénybe vehető teljes átvizsgálást követően bízunk benne, hogy bármelyik Opel modellünkre is essen a választása, az autó műszaki állapota semmilyen meglepetéssel nem fog szolgálni a vásárlást követően.

 

Előfordulhat természetesen, hogy nem a mi kínálatunkban találja meg az önnek legjobban tetsző Opel gépjárművet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne számíthatna az Opel Márkaszervizek szakértelmére! A máshonnan beszerezni kívánt használt autó ellenőrzését is ajánlott megbízható szakemberre bízni, és természetesen erre is készen állunk. Amennyiben Opelre esett a választása, a vásárlás előtt feltétlenül keresse fel egyik Opel Márkaszervizünket, ahol a leendő Opel tulajdonosokat egyedi, vásárlás előtti műszeres átvizsgálási ajánlattal várjuk, amelynek az ára kevesebb, mint gondolná!

 

Miért érdemes mindehhez a myOpel-en regisztrálni? Mert amennyiben regisztrál, profilja megőrzi mindazokat az adatokat, amelyekre Opelje esetleges eladásakor a vevő rákérdezhet. Egyszerűsítse le az életét!

 

A program keretein belüli vásárlás előtti átvizsgálás ajánlott ára:  akár 4 990 Ft*

Ez az ajánlat kizárólagosan természetes személy vevő részére érvényes.
A programban szereplő vásárlás előtti átvizsgálás tartalma:
  • emelőn történő, megbontás nélküli 22 pontos szemrevételezéses vizsgálat,
  • festékréteg-vastagság vizsgálat,
  • műszaki átszerelési kampány ellenőrzés
  • autó szerviztörténet ellenőrzés** 

myOpel.hu
Megkülönböztetett figyelem amit minden Opel megérdemel.

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT OPEL MÁRKAKERESEKEDŐJÉVEL!


Már regisztrált myOpel felhasználó? Ha igen, jelentkezzen be a  myopel.hu oldalra, hogy megtekinthesse személyes ajánlatait.

Még nem regisztrált?  Lépjen be a myOpel világába! A myOpel segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti járművét  és a szerviz szolgálatásokat valamint , élvezheti a személyre szabott ajánlatokat, hozzáférhetz az OnStar szolgáltatásaihoz, szerviz időpontot egyeztethet az Ön által kiválasztott márkaszervizben.

 

 

REGISZTRÁLOK MOST!*A programban hirdetett ár ajánlott fogyasztói ár, konkrét ajánlatér kérjük, forduljon a programban résztvevő Opel Márkaszervizekhez. Kérjük, érdeklődjön az Ön Márkaszervizében a programban történő részvétel felől. Az ajánlat 2017. Április 1-től visszavonásig érvényes használtautó-vásárlás előtt a részt vevő Opel Márkaszervizekben bármely Opel gépjárműre. Az ajánlat egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az Opel Southeast Europe Kft. és a programban részt vevő Opel Márkaszervizek fenntartják a jogot, hogy bármikor módosítsák vagy visszavonják az ajánlatot. Az ajánlat kizárólag magánszemély, az autó leendő vevője részére érvényes. **Az autó műszaki szerviz története kizárólag a természetes személy tulajdonos (a forgalmiban szereplő tulajdonos) és az Opel Márkakereskedés hozzájárulásával adható ki a vevőnek. A szerviztörténet alatt az Opel ügyviteli rendszerében az Opel Márkakereskedések által, eseti és önkéntes jelleggel a gépjármű Márkaszervizben történő javításakor rögzített – kizárólag műszaki információkat tartalmazó –adatok értendőek. Az adatok tájékoztató jellegűek, azokért az Opel Southeast Europe Kft. felelősséget nem vállal.
Ugrás az oldal tetejére